Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

KMF Auto Accessories Pte.Ltd.

China KMF Auto Accessories Pte.Ltd. certificaten
China KMF Auto Accessories Pte.Ltd. certificaten
De bedrading op mijn aanhangwagen en dit product waren nauwkeurig - pas aan, en zij zijn zeer robuust en zouden voor de komende jaren moeten steunen.

—— mat

De geschikte schroeven volkomen en de stop sloten net.

—— Claudia

Ik ben online Chatten Nu

KMF Auto Accessories Pte.Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
KMF Auto Accessories Pte.Ltd. KMF Auto Accessories Pte.Ltd. KMF Auto Accessories Pte.Ltd. KMF Auto Accessories Pte.Ltd. KMF Auto Accessories Pte.Ltd. KMF Auto Accessories Pte.Ltd. KMF Auto Accessories Pte.Ltd. KMF Auto Accessories Pte.Ltd. KMF Auto Accessories Pte.Ltd. KMF Auto Accessories Pte.Ltd.
bedrijf Kantoorgebouw Kantoorgebouw Kantoorgebouw Productieplaats Productieplaats Productieplaats Productieplaats Productieplaats Inspectiegebied

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Merken : KMF
Aantal werknemers : 1~120
Jaarlijkse omzet : 8000000-12000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

Co. van het Voertuigdelen van Ningbomaoyuan, Ltd goed - dat door onze klanten als KMF Auto Accessories Pte ltd. wordt gekend. Wij zijn de industrie en het handelsbedrijf dat in Ningbo wordt gevestigd, foundeded in 2008 met een standaardworkshop 21,500㎡. Wij zijn de industrie en het handelsbedrijf dat in Ningbo wordt gevestigd, foundeded in 2008 met een 21.500 vierkante meters standaardworkshop. Onze hoofdproducten zijn aanhangwagenschakelaars, aanhangwagenkabels, aanhangwagenlampen, het laden autokabel en andere aanhangwagentoebehoren, u kunnen ons product in de V.S., het UK, Mexico, Duitsland, Netherland, Polen vinden, en medio-in het oosten.

China KMF Auto Accessories Pte.Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Om onze klanten te leveren een perfect product, besteden wij meer aandacht bij de kwaliteitscontrole, en bereiken van ISO/TS16949, van Ce en het e-Teken certificaat, hebben wij meer dan 1000 soorten producten, omvatten stoppen, contactdozen, reflectors, lampen, en de kabels, alle producten zijn voor de uitvoer.

China KMF Auto Accessories Pte.Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

In 2018, is het het verkopen bedrag ongeveer $12.000.000,00, en 60% zijn voor Europa. In 2019, onze doel zal het verkopen 20% zijn die, vooral in de markt van de V.S. wordt verhoogd. Onze hoofdproducten zijn: 1. Kabeldraden.: Wij hebben de professionele machines van de kabelproductie, kunnen wij alle typeskabels in de grootte van 2mm tot 20mm produceren. 2. Plastic Injectie: Wij zijn professioneel op plastic injectie, vooral voor Nylon en PC3.Brass-Speld: Wij hebben 50 automatische draaibanken met 3 professionele technici, dat betekent wij de meeste types van messing ons kunnen maken spelden met snelle productie. 4.Testing, hebben wij uiterst strikt product inspectionsystem, komen al vervangstukken en het product aan ons of sturen moeten ÉÉN VOOR ÉÉN worden geïnspecteerd.

China KMF Auto Accessories Pte.Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Om onze klanten te helpen hun markt onderzoeken, constant brengt ons ontwikkelingsteam klanten nieuwe producten.

 

Om onze klanten een beter product en de betere diensten te geven, houden wij bewegend vooruit op dit doel!

Contactgegevens
KMF Auto Accessories Pte.Ltd.

Contactpersoon: Miss. Zoey

Tel.: 8613676763906

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)